Zdrowe Żywienie podczas aktywności fizycznej człowieka w AMW – podsumowanie

W dniu 09.11.2021 roku w audytorium Biblioteki Głównej Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni odbyło się seminarium nt.: „Zdrowe Żywienie podczas aktywności fizycznej człowieka”, którego organizatorem było Akademickie Centrum Sportowe AMW.

Podczas seminarium przedstawiona została „esencja” wiedzy żywieniowej
we współczesnym świecie oraz nowoczesne metody żywienia spersonalizowanego.

Prelegentami byli:
dr inż. Agata GAŻDZIŃSKA (zdrowe żywienie),
dr Maja TOMCZYK (dietetyka sportowa),
dr Sylwester KUJACH (fizjologia człowieka)
Hubert Śledziński (przygotowanie motoryczne).

Z ramienia Naszej uczelni organizatorami byli:

  • Kierownik Projektu            – Pani Katarzyna ANDZIULEWICZ
  • Koordynator Projektu       – Pan Jerzy GOŁĄBEK
  • Konsultant Projektu          – kmdr por. Arkadiusz SOBIERAJ

Projekt współfinansowany ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki pt.: „Promocja sportu akademickiego poprzez organizację zawodów, szkoleń, konsultacji i  zajęć dodatkowych.”

Skip to content